[Blog] Archivo no disponible

“Archivo no disponible” Per què passa?

 “Arxiu adjunt no disponible”

Arxiu adjunt no disponible és un missatge que sovint ens hem trobat al timeline de Facebook . És molt habitual en publicacions a grups o de perfils, i normalment genera gran quantitat de comentaris dient que no es veu.

mensaje_archivo_adjunto_no_disponible

Si compartiu un contingut d’un dels vostres amics que no sigui “Público”, per exemple que estigui configurat com a “Amigos”, només els amics que tingueu en comú amb aquesta persona ho podran veure. A la resta li apareixerà aquest missatge que tanta expectació genera (reconeixereu que quan ho veieu dona molta ràbia no saber de què anava la publicació).

Com solucionar-ho?

Ara ve la part bona de l’article. Seguint aquests consells no tornareu a cabrejar al personal amb el maleït missatge.

Abans de compartir quelcom mira quin nivell de privacitat se li ha assignat a la publicació. Això és tant simple com mirar al costat de l’hora a la que s’ha publicat, just a sota del títol, quin icona surt. Si hi poseu el ratolí a sobre sense fer clic us dirà si és “Público”, “Amigos” o si només s’ha compartit amb els membres d’un grup tancat.

veure_privacitat

Si el nivell de privacitat és “Público” ho podreu compartir sense problemes on vulgueu i tothom ho veurà.

Per altres opcions de privacitat, i per tal d’evitar que alguns dels vostres contactes no ho puguin veure, aconsellem aquestes solucions:

  • No feu servir el botó de “Compartir”
  • Si el que voleu compartir de un dels vostres amics és un enllaç només teniu que fer-hi clic, s’obrirà la pàgina web en qüestió al vostre navegador i podreu copiar l’adreça de la web (allò dehttp://www….) i ja podreu enganxar-la al vostre Facebook (al mur o a un grup o pàgina) fent que tothom ho pugui veure (tingueu en compte que abans de donar a Publicar també podreu al botó del costat configurar qui voleu que ho vegi)
  • Si el que voleu compartir és una foto o varies d’algún dels vostres contactes haureu dedescarregar la imatge i després publicar-la vosaltres. Obriu la foto fent-hi clic, quan és fa gran hi cliqueu amb el botó dret del ratolí i seleccioneu “Guardar imagen como…)                                                                     descargar_foto
  • Si el que voleu compartir és un vídeo penjat a Facebook directament  sentim dir-vos que no coneixem cap forma de compartir-ho si no és “Público” (això exclou els vídeos de Youtube o altres plataformes que haureu de tractar com a enllaços, veieu el primer punt). Només us quedaria escriure al contacte que ho publica per si vol canviar la privacitat del vídeo i així més gent ho podrà veure.

    Esperem que aquests trucs us siguin útils!. Si marqueu l’article com a “Favorito” al vostre navegador i ho compartiu als comentaris de les publicacions amb aquest missatge cada vegada que ho veieu segur que entre totes i tots acabem amb aquesta xacra de la societat