Necessites un blog pel teu negoci?

Disposa d’un blog pel teu negoci, gestionat per nosaltres, professional i rendible, des de 79 € al mes. Contacta’ns!

Necessites crear un blog pel teu negoci? Respondre a aquesta pregunta és fàcil: Sí, sempre que el teu objectiu sigui algun d’aquests:

 • Vendre més
 • Fidelitzar la teva clientela
 • Captar nous clients
 • Motivar el teu personal

Ha de ser una prioritat a la meva empresa? En aquest cas contestem un no entre cometes: a Social Pime creiem que la presència a les xarxes socials és una opció prioritària a per exemple tenir un blog. Així que si els teus recursos són limitats t’aconsellem que primer dediquis esforços a Facebook i Twitter, ja que si es fa bé s’obtenen resultats de forma més ràpida. (en un altre article del nostre blog us parlarem dels beneficis que obtens a les xarxes socials)

Per tant…m’oblido de fer un blog? No, fer un blog pel teu negoci no és prioritari però aporta una sèrie de beneficis al teu negoci, complementaris als obtinguts amb les xarxes socials, molt interessants.

Quins són aquests beneficis?

 • Demostrar coneixements del sector, experiència, saber fer i professionalitat: Compartint articles fets per la teva empresa sobre el teu sector (tendències, novetats, etc…) demostrarà que et mantens actualitzat.
 • Motivar el personal: Fent partícip al teu equip en la redacció d’articles o en la proposta d’idees aconseguiràs una implicació majors d’aquests amb l’empresa.
 • Aconseguir i fidelitzar clients: Aportant contingut rellevant pel teu públic arribaràs a molts clients potencials. Els teus lectors compartiran els teus articles i visitaran regularment el teu blog, aconseguint així visibilitat i beneficis econòmics, al generar primeres vendes o revendre a clients actuals.
 • Disposar de contingut per les teves xarxes socials: Aquí obtindràs un benefici doble. Publica els teus articles a la teva pàgina de Facebook o tuiteja’ls. Així podràs publicar textos llargs de forma atraient, amb un bon titular i una imatge impactant, i a la vegada cada vegada que un dels teus seguidors faci click a un dels teus articles guanyaràs visites, necessàries per la visibilitat a Google del teu blog/pàgina web.
 • Aconseguir feedback per millorar i conèixer el teu públic: els comentaris dels teus lectors sobre el tema tractat o sobre la teva empresa t’ajudaran a detectar mancances del teu negoci i així millorar. Escoltar el teu públic és bàsic.
 • Guanyar presència online i diferenciació de la competència: Un blog fa més fàcil que et trobin a Google i t’apropa a persones que poden comprar els teus productes o necessitar els teus serveis. Tenir millor i major presència online et posiciona per davant de la teva competència, guanyant així quota de mercat.

A Social Pime disposem del pack BLOG pel teu negoci, perquè professionalitzis la creació i la gestió del teu blog. Així ho fem per obtenir pel teu negoci un bon rendiment d’aquesta eina:

 • Analitzem l’activitat del teu negoci per detectar els seus punts forts
 • Dissenyem l’estructura de la pàgina web i del blog pel teu negoci més adient per destacar aquests punts forts i incloure continguts rellevants.
 • Optimitzem el posicionament d’aquesta en cercadors per les paraules clau escollides
 • Recopilem i generem el material gràfic necessari (logos, fotografies i vídeos) així com eslògans i textos necessaris
 • Ens encarreguem de registrar el domini escollit (.cat,.es,.com,…) i gestionem l’allotjament de la pàgina web, necessari per publicar-la a la xarxa
 • Establim una estratègia de continguts per marcar quin tipus d’articles es  publicaran al blog del teu negoci, basant-nos en l’anàlisi previ de la empresa fet prèviament amb l’empresari.
 • Publiquem periòdicament articles sobre les temàtiques escollides (mínim 2 al mes), acompanyant els textos amb fotografies realitzades per nosaltres.
 • Revisem mensualment les visites registrades i et presentem un informe trimestralment.