Pàgina web del teu negoci: 6 motius per tenir-ne

Contacta’ns per disposar d’una pàgina web de qualitat pel teu negoci des de 59€ al mes (12 mesos).

Hauràs observat que cada vegada més empreses obren pàgina web a Internet. Sembla per tant que molts en treuen algun tipus de benefici.

Intentem esbrinar que en treuen:

El primer benefici és obvi: la VISIBILITAT. Molta gent busca informació de productes i serveis cada dia a Google i tenir una pàgina web dona l’oportunitat al teu negoci d’aparèixer a les seves pantalles. El simple fet de poder trobar ràpidament el teu telèfon i/o el teu email a Internet ja farà augmentar la gent que et contactarà.

El segon deriva del primer: aconseguir MÉS VENDES. Si disposes d’una pàgina ben posicionada, pots arribar a gent que no et coneix i que està cercant algun dels productes o serveis que ofereixes.

Si no hi ets, aquestes vendes acabaran fent-se en els negocis competidors. Si hi ets, aconsegueixes un AVANTATGE COMPETITIU davant de la competència que no té pàgina web o la té mal posicionada.

Si vens productes, et permet tenir una tenda virtual que estarà oberta 24h per tu i que aconseguirà que venguis a nous clients que viuen lluny de la teva tenda física. Per tant et permet l’EXPANSIÓ GEOGRÀFICA de la teva empresa.

Si tens un negoci de serveis, com un restaurant o una empresa de rutes turístiques, els teus clients podran enviar-te consultes i reservarserveis de forma ràpida i fàcil. Oferiràs així una MILLOR ATENCIÓ AL CLIENT, fent-la més efectiva.

Finalment no podem oblidar un benefici menys fàcil de quantificar però molt important: la MILLORA DE L’IMATGE. Disposar d’una pàgina web aporta a la teva imatge modernitat i prestigi i, igual que el cartell del teu negoci o les targetes que entregues als teus clients, una pàgina web ben feta i atraient fa que es percebi la teva marca com de qualitat i professional.

En molts casos es aconsellable incorporar a la teva pàgina web un bloc on hi aparegui contingut relacionat amb la teva empresa de forma periòdica. Fes click aquí per saber més sobre els blocs.

A Social Pime podem ajudar-te si no tens pàgina web encara amb el nostre pack WEB. Així ho fem:

  • Analitzem el teu negoci per detectar els seus punts forts
  • Dissenyem l’estructura de la pàgina web més adient per destacar aquests punts forts i incloure el contingut necessari.
  • Optimitzem el posicionament d’aquesta en cercadors per les paraules clau escollides
  • Recopilem i generem el material gràfic necessari (logos, fotografies i vídeos) així com eslògans i textos necessaris
  • Ens encarreguem de registrar el domini escollit (.cat,.es,.com,…) i gestionem l’allotjament de la pàgina web, necessari per publicar-la a la xarxa
  • Revisem mensualment les visites registrades i et presentem un informe trimestralment.